Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Artefacte - Informații generale

Artefactele sunt obiecte puternice create de un trib antic numit Natari și acordă o putere imensă jucătorilor care le dețin.
Artefactele pot fi împărțite în funcție de sfera efectului:
- artefacte cu efect de sat (afectează doar satul în care există artefactul)
- artefacte cu efect de cont (afectează întregul cont).

Există mai multe tipuri de artefacte. Acestea pot fi:
- artefacte mici (cu efect de sat)
- artefacte mari (cu efect de cont)
- artefacte unice (cu efect de cont)


În orice moment al jocului, unui jucător îi este permis să dețină cel mult 3 artefacte active, dintre care doar unul poate fi cu efect de cont (mare/unic). Cu toate acestea, jucătorii pot deține mai mult de 3 artefacte prin cucerirea satelor ce conțin artefacte, însă doar cele mai vechi 3 artefacte cucerite vor fi active. În plus artefactele mici (cu efect de sat) vor suprascrie efectul de cont al artefactelor mari pe satele în cauză.

Artefactele vor apărea în sate natare și vor fi inactive până vor fi capturate. Pentru a captura un artefact ai nevoie de o trezorerie de nivel 10 pentru un artefact cu efect de sat sau o trezorerie de nivel 20 pentru un artefact cu efect de cont (mare / unic). Trezoreria ce ține artefactul trebuie distrusă iar atacul trebuie să fie trimis de pe un sat cu trezorerie și trebui să fie însoțit de un erou și să fie câștigător (eroul trebuie să supraviețuiască atacului). Artefactul cucerit se va activa abia după 24h după capturare sau 12h pe speed (chiar dacă discutăm despre cuceriri proprii).

NOTĂ: Natarii nu pot beneficia de efectul artefactelor. Artefactele se activează doar în satele deținute de jucători.

În plus, satele care dețin un artefact nu pot fi șterse de pe hartă. Protecția va înceta în momentul în care artefactul a fost mutat sau capturat.

 

Serverele aniversare (de exemplu: Fire and Sand, Path to Pandora) nu au artefacte, ci regiuni care oferă anumite puteri (ca cele deținute de artefacte pe serverele obișnuite).


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu