Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Capitale

Ce este atât de special la Capitale?

  • Capitala nu poate fi cucerită deloc
  • Este imposibil să contruiești aici cazarma extinsă or grajdul extins
  • Poți construi arhitectul. Această clădire crește rezistența clădirilor cu până la 300%
  • Poți extinde câmpurile de resurse la infinit, cel puțin teoretic.

Cum îmi aleg capitala?

Primul tău sat va fi întotdeauna presetat ca și capitală chiar dacă vei construi sau nu vila sau palatul. Doar după fondarea unui al doilea sat vei avea posibilitatea de a muta capitala. Aceasta se poate realiza prin construirea unui palat în noul sat și accesarea opțiunii "schimbă acest sat în capitală". Vei avea nevoie de un minim palat nivel 1 și va trebui să introduci parola de acces pentru confirmarea acestei modificări. Palatul poate fi construit o singură dată într-un singur sat la un anumit moment.

Capital link in the Palace

Un sat care deține minunea lumii nu poate fi numit capitală - vei putea construi un palat în sat, dar opțiunea de a transforma satul respectiv în capitală va fi dezactivată.

Ce se întâmplă când schimb capitala?

Dacă vei alege să-ți schimbi capitala, cea de dinainte își va pierde toate nivelurile > 10 ale câmpurilor de resurse, iar arhitectul și berăria (în cazul barbarilor) se vor auto-distruge. Mai mult de atât, cazarma extinsă și grajdul extins vor fi pierdute dacă sunt construite în satul ce se dorește a fi schimbat în capitală.
Atenție: Această acțiune de mutare a capitalei pe un sat nu este reversibilă.

Ce se întâmplă dacă îmi este distrusă capitala?

Satul cel mai dezvoltat care are Vilă/Palat/Centru de comandă devine în mod automat noua capitală a contului tău.

De unde știu care este capitala inamicilor mei?

Capitala adversarilor tăi va avea adăugat cuvântul „ (capitală) ” în dreapta numelui satului din lista de sate a jucătorului.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu